fredag 30 november 2012

Bättre och bättre

Ja så är det med flunsor, lite segt men nu känns det som om jag är på banan igen :)

Idag skall jag berätta om Avalonian's Beisla.

Hon insjuknade i en vanlig magsjuka som sedan utvecklades till en mycket kraftig tjocktarms inflammation  Hon har åkt in och ut hos veterinären sedan oktober, legat inne i omgångar med dropp. Hon har piggnat till för att sedan bli jätte sjuk igen. Hon har haft kraftiga kräkningar och blodiga diarreer, och inget har hjälpt. Vi är nu jätteglada över att Beisla sakta börjar komma tillbaka, hon äter idag små potioner specialfoder och vätskar upp sig matskedsvis med elektrolytblandning samt att hon faktisk nu fått börja med 10-15 hundkulor om dagen.
Hon hade inte klarat sig om inte veterinär samt ägarna lagt ner otroligt mycket tid, engagemang och kunskap om att söka svar utanför boxen. Vi tackar er alla inblandade och håller tummarna för att Beisla snart är på banan igen.

Ha nu en fin dag, bjuder på bilder som säger allt om kärleken till våra hundar.

 Uttryck av kärlek samförstånd

Blick av styrka och livskraft

torsdag 29 november 2012

Pyton!

Är på ett rejält skit humör idag :( försöker att gör något nyttigt här hemma men det vill sig inte riktigt.
Har iaf fått beställt lite mer produkter så att tillverkningen inte står stilla, är nog så att jag har så många idéer men lite tid.

I morgon kommer dottern hem och på lördag skall vi åka på utställning, lilla Daisy skall få visa fram sig i ringen igen. Denna gång får hon lite mer motstånd, är fler Puli som kommer att ställas i valpklass.

Nu känns det som humöret är på väg att vända, tänk ibland behöver man bara få skriva av sig :)

Ha nu en fin dag, bjuder på en låt nygammal men fin!


onsdag 28 november 2012

Nyhet!

Tänkte passa på att presentera en liten nyhet på väst fronten!

Nyhet är Reflexväst för de minsta,fodrad med fleece och har 

små söta detaljer. Dessa sys upp efter 

beställning och finns i blå, vit, röd, rosa, gul, grön och orange

fleecefoder finns även det i olika färger. Så vill har har något 

snyggt utan att tumma på funktionen välkommen med din 

beställning.

Fina Szarcsa´s Dazzling Daisy

En snygg modell!

Färg, form och funktion


Tävlingsdags!

Ja för att fira vår nya hemsida, så har vi en liten tävling!

Lycka till

Ja ibland blir det inte

som man tänkt eller hoppats!
Den lilla förkylning som jag var säker på att klara av att förtränga visade sig vara tuffare än det jag trodde. Har nu haft feber sedan i måndags, men man skall inte alltid vara sur över att det som sker sker. Är nog så att allt har sin mening, har ju faktiskt fått gjort något nyttigt trots att jag snorar, snörvlar och känner mej som sju svåra år samt ett nödår. Har fixat hemsida som jag krånglat med i månader japp ni läser rätt, som jag krånglat. Men skam den som ger sig, och nu står den klar. Har en liten detalj som jag skall ändra på men där måste jag ha hjälp av en expert " sonen ".

Nu skall jag fortsätta att plocka i "to do när tiden finns" lådan blir spännande att se vad vi hittar på idag. För även om jag är sjuk orkeslös klarar jag inte av att vara sysslolös.

Ha nu en piggelin dag! Tur att ingen ser mej :)

tisdag 27 november 2012

Nyhet!

Vi lanserar nu vår nya hemsida. Inget ändrar sig så värst mycket, samma adress samma mail.
Det är bara en liten ansiktslyftning, hoppas att ni kommer gilla den.



www.dernole.se

måndag 26 november 2012

Vältränad

Denna vecka började inte alls så bra som jag hoppats, feber och förskylning. Men men slutet av veckan kommer bli bra, dottern kommer hem och vi skall även hämta hem vår vackre Yes.
Har fått en bild av honom och A. Donna samt Delta.
Har legat och sovit i stort sett hela em sedan jag kom hem från jobb,nu byter jag soffan mot sängen. Har preppat mej så jag är snart på benen igen.

Ha en god natt!
Tre skönheter på i samma foto :)

söndag 25 november 2012

Söndag!

Åter en vecka att lägga till handlingarna! Nu rusar tiden verkligen i väg, en vecka kvar till första advent. Vi går en mysig tid tillmötes, advent lyser upp den mörka tillvaron med sina fina ljus.
Idag blir det ego kvalitetstid, skall bara ta hand om mej själv och försöka mota bort den annalkande halsonda och förkylningssymtom som knackar på. Anser att jag faktiskt haft min beskärda del med flunsor i år :( Honungste, c-vitamin i mängder och en jäkla massa förträngningsmekanismer påkopplade så skall det gå bra!

Har inte blivit så värst mycket gjort idag än...har ju pendlat mellan TV'n och ett projekt jag håller på med.

Säger Grattis till de Norskarna  till stafett segrarna, och ett Grattis till våra duktiga Svenskar för fina silverplatser.

Ha en fin söndag, här flaggar vi båda nationerna!



lördag 24 november 2012

Helgens insikt!


Förändringens fyra rum (ibland kallad "Fyrarummaren") är en teori om förändring. Den används för att analysera hur människor och organisationer reagerar i kris och utveckling, under stress och tryck utifrån.
Teorin om Förändringens fyra rum baseras på Claes Janssens forskning vid Stockholms universitet under 1970-talet, där han beskrev individuell och kollektiv självcensur. Grunden i teorin är en modell i fyra delar, "fyrarummaren", som visar hur en individ eller en grupp färdas genom olika stadier i en förändringsprocess. De fyra delarna är nöjdhet, censur/förnekande, förvirring och konflikt samt inspiration/förnyelse.


Detta är hämtat från  Wikipedia.

Detta har vi gått igenom idag oj vilka insikter man får, vi har gett och tagit emot feedback. Och det är kul och glädjande över vilka fina ord jag fått av mina kursare, gör att man växer och blir mer motiverad av att vara en bra förebild och vilja att dela av mej av min kunskap.

Nu är jag klar med mina L kurser, är faktiskt med lite sorg i hjärtat men också med en enorm glädje över de vänskapsband jag fått, och framför allt inspiration och bekräftelse.
Kort och gott " jag är bra ".

Bjuder på några bilder från Grythyttan city.






Vy från balkong

Nu lämnar jag ett tips, när jag fyller 50 vill jag tillbaka hit till Grythyttan. Äta god mat och bo pittoreskt. Grythyttan är nog den mest pittoreska lilla by jag satt min fot i. Mycket historia, gammal själ och framför allt lugnet fridfullheten.
Nu är det dags att checka ut, och fortsatta kursandet som denna gång är en "spegel reflektion" vem är jag, vad är jag, hur är jag. Viktiga frågor, med andra ord en djupdykning i mej själv.

Ha en fin dag!

Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc

fredag 23 november 2012

L4 kursen

Nu har jag checkat in på Grythyttan gästgivargård. Avslutningen på min ledarskapsutbildning. Har åter fått en ny rumskamrat, vi kommer inte hålla fest hos mej i natt ;-) hon bor i hallen. Först in störst säng..... Blir efterfest hos M T och T L.
Ha nu en fin kväll, själv skall jag avnjuta fantastisk mat i gott sällskap.

Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc

torsdag 22 november 2012

I dessa glöggtider

Bjuder här på ett framgångsrikt recept!
Hoppas det smakar :)




Förändring fröjder

Har nu gjort något som jag känner kommer ta ett tag att acklimatisera mej med. Har klippt mej kort och är numera blondin :o
Jag har blivit något jag aldrig sagt att jag skall bli, men när naturen börjar spela spratt så är inte jag den som är den. Så nu provar jag på att vara ett ljushuvud ;) Varje gång jag passerar en spegel hoppar jag till av förvåning. Men snart har jag vant mej, vet inte ännu om jag trivs med mej själv så här men jag skall prova en stund. För att går tillbaka är ju lättare gjort!

Sitter också och motiverar mej för att packa inför helgens L4 som går av stapel på Grythyttan, god mat och trevliga kursare. Vi skall ha en liten avslutnings fest några av oss, det kan bli riktigt trevligt.

Har även påbörjat planering inför 2013, fått lite förfrågningar på kurser och sedan skall jag/vi och några vänner börja året med en liten utställning.

Ha nu en fin kväll, bjuder på en låt

onsdag 21 november 2012

Grå trötthet

Nu är det bra trist ute, grått blött och mörkt. Är ju inte så att man direkt studsar upp på morgonen av glädje över att möta dagen. Phu! Längtar verkligen efter lite minus och framför allt snö. Nu skall jag ta en liten runda med hundarna sen blir det att värka ner sig i soffan och räkna ner tills det är dags att möta sängen. Just nu skulle jag vilja sova dygnet runt känns det som, men det går ju inte.

Hoppas ni har en pigg kväll, bjuder på ett ljus ;)

måndag 19 november 2012

Roligare eller IQ lös

Ja det är frågan de? Vi får se när projektet är färdigt, just nu är det illa... mycket illa.
Vi får se om jag bjuder på ett färdigt resultat eller inte. Men nu  vill jag helst gömma mej och slippa gå på jobb i morgon, men som sagt har gjort så mycket annat konstigt genom mitt liv och detta är ju bara en fartsträcka till något bra. Skulle det sedan visa sig att det blir illa är det enkelt snabbt att backa tillbaka.

Ha nu en bra kväll, bjuder på en fin låt.




söndag 18 november 2012

Skryt

Kan inte låta bli. Men har nu sett Åens II Yes kritik sedan provet i Varberg.


SGSK Västsverige 21 sept 2012                                                                                                           Domare: Poul Erik Dahl                                                                                                                                  Klass: UKL/ÖKL             

UKL                                                                                                                                                                                   GSH  ÅENS II YES SE59866/2011, äg & för Helene Stensby, Mangskog                                                Åens ll Yes viser på stub i regn og stille vejr, et godt anlagt søg, med stor bredde og god dybde. Farten er god og stilen god, kraftfuld energisk han hunde aktion, højt ført hoved, halen føres passende. Viser god jagtlyst. Støder agerhøne, viser respekt, senere letter  endnu en agerhøne i samme område.  Afprøves 2 lange slip mere, bevarer indtrykket, opnår hø j rejst stand, avancere villig, rejser præcis agerhøne kylling, viser komplet ro i opflugt og skud.        1 Ukl

Ha nu en god natt!

Hemma i gråzonen

Ja även om jag bor i ett paradis, känns det lite tråkigt att återvända till gråhet och blöta.
Även om vi inte har njutit av uteliv denna helg, så njuter jag av att det är vitt och fint. Som sagt denna helg har gått i jobbtecken, och vi har fått undan en hel del. Men som alltid inser man att det fattas grejer, så även denna gång åkte vi hem med en ny inköpslista.
Har insett att ju mer vi kommer iordning destu mer ser jag som saknas. Skall också erkänna att jag är helt slut, finns inte en led som inte värker och gör ont. Ibland skulle jag önska att jag kunde lägga det onda i en liten låda och skicka till nån som jag anser förtjänar det ;)

I morgon börjar en ny vecka som kommer gå i rasande fart, och helgen kommer att spenderas I Grythyttan. Skall bli så kul att träffa kursarna igen för den avslutande L4:an.

Ha nu en fin kväll, bjuder på ett par bilder från fjället idag och hur fint vårt gästrum blir!




fredag 16 november 2012

Vacker morgon!

Blev en liten sovmorgon, men samtidigt så tog det lite tid innan stugan var upptinad i går. Vaknade av att det var en fantastiskt fin morgon, solen som steg över fjället. Hundarna som även dom gillade att ligga och mysa lite längre, blev som förbytta när de fick ut och busa i snön.
Ha kommit lite snö, och jag hade lite problem att köra upp bilen, nu sitter den där den sitter. Så nu efter en stadig frukost skall jag på börja projekt skotta loss ett stycke Passat.

Ha en fin dag, bjuder på en lek film av flickorna och ett par morgonsol bilder samt en jätte fin bild av Yes som Dag Bay tagit under gårdagen.


Vy från trappen

Vy från husknuten

Yes som njuter i Bayhaugen

torsdag 15 november 2012

Värmen stiger

Och snart är stugan varm och skön, har anlänt till Messlingen. På vägen upp blev jag lite varm i hjärtat när jag tänkte på vad lyckligt lottade vi är. Vi har en super fin gård med fantastiska marker, vi har en stuga med tillgång till de finaste fjäll markernas :)
Får dagliga rapporter från Yes och han fortsätter att stortrivas!

Nu skall jag ta och fylla upp kaminen igen.
Ha en fin natt!

Knastrar mysigt!

onsdag 14 november 2012

Redo för avfärd

I morgon efter jobbet åker jag norrut. Nyss hemkommen från IKEA, där jag inhandlat förvarings möbler. Och självklart lite annat smått o gott. Nu skall jag fortsätta min kamp mot tvättkorgen... Tråk göra! Men ack så nödvändigt.
Fått rapport från Yes och han mår fina fisken, fjällturer på dagen och springturer på eftermiddagen. Blir väldigt skönt att få hem honom i vältränat skick :)

Fick igår ett mail med en fin sångtext, som husse till A. Beisla skrivit. Den är så fin att jag bjuder er på den!

Ha en fin kväll.


Tack för svarta Gordonsettrar
med små bruna fläckar på
Som kan jaga upp fasaner
som vi skjuter i det blå

Tack för orrar, tack för tjädrar
tack för rapphöns likaså
som får våra Gordonsettrar
att som små statyer stå

Tack för riporna på fjället
tack för friska vindars sus
tack för stöcking, tack för ramping
tack för Gordons timmerhus

Tack för alla goda vänner
mycket skratt och mycket prat
när vi smider nya planer
för att ta ett championat

tisdag 13 november 2012

En knivig eftermiddag

Ja här håller vi på, som alltid. Just nu styckar vi upp den lilla pinntjur som JE fällde i lördags.
Är lite pyssel för man vill ju komma åt den finaste bitarna, och jag undrar om vi inte snart borde få lite gäster från Göteborg på en viltmiddag igen....( För bambis pappa klarar du säkert att äta ;) )

Sedan får vi fortlöpande rapporter från norska fjällen, Yes är på löpsemester. De kvarvarande hemma borde vara super avundsjuka, det är iaf jag...

Ha nu en fortsatt fin kväll, bjuder på bilder.

En halva som skall under kniven

Yes och A.Donna samt A.Delta

måndag 12 november 2012

Ett försenat

Grattis till Avalonian's C-kull som igår den 11/11 blev 1 år!


Vi har som sagt haft valpträff under helgen, och vi är så glada över det vi såg av de små hoppfulla. Och ännu roligare är att vi nu bara skall försöka sätta ett datum för vår stora träff som innefattar alla kullar. Vi kommer under hösten 2013 hyra Gordon Castle i Ljördalen för en träningshelg. Förutom våra kullar gäller även detta för Åens Y-kull, i mån om plats även andra inbjudna.

Förutom att vår helg gick i hundträning vi bjöd även på lite jakt, detta med rådjurs jakt. Tror att de yngsta tyckte det var spännande att vara med och ta ur. Bjuder på en bild som inte är tagen av mej utan pappan till flickorna :)


Kommer att bjuda på bilder från kursen, men det får ni vänta tålmodigt på. En av deltagarna har tagit massor med fina bilder, har lite att välja mellan. Men bjuder på ett smakprov!

Ha en underbar eftermiddag.



lördag 10 november 2012

Go kväll

Och vilken härlig kväll, fylld av underbara hoppfulla valpar, trevliga hussar/mattar. Nu skall vi snart avnjuta lite middag, och lite rött i glaset.
Valparna är nu 5 månader och har förutom att följa sin ägare även fått kontakt med fasan. Och jag bjuder på ett par fina bilder på en av valparna som verkligen vaknade av doften av hönsfågel :)
Hoppas på att kunna bjuda på fina blider i morgon.

Ha nu en riktigt fin kväll.



God förmiddag

Nu lägger jag de sista förberedelserna inför helgens kurs/träff. Skall bli så kul att få träffa de små hoppfulla igen.
Vädret är under omständigheterna rätt ok, vi får hoppas att det håller sig hela dagen även om det är grått.
Kakfatet är fyllt och kaffet är på termos, säger tack för de fina kanelsnäckorna vi fick. Gjorde kakfatet lite mer inbjudande :)
Blir en mysig start på en lång kurs med lite filmvisning och go fika.

Hoppas ni får en fin dag, bjuder på ett citat.


En lång fredag!

Ja idag började dagen lite stressigt, vaknade tidigt men fick inte fötterna ur sängen tillräckligt fort för helt plötsligt hade jag 13 minuter på mej innan jag skulle åka..... Ingen bra start på dagen, men den blev bättre för varje timme. Haft en härlig dag på jobbet, och sedan iväg och handlade inför helgens kurs/träff.

Sedan var det bara att fixa sig iordning och åka på konsert igen :)
Med oss fick vi även valpköpare från Oslo som mötte upp och fick avnjuta en musikalisk show. Sista föreställningen vilket innebar att de gav väldigt mycket av sig själva, maxat ljud och hög intensitet.
Idag filmade jag även den låt som jag skrev om sist, tyvärr är kvaliteten dålig är ju med mobiltelefon som jag filmat. Men om man bortser från det så är den lika minnesvärd som första gången.

Ungdomarna har kört show 3 ggr / dag sedan tisdags, så lite trött var min grabb när han kom hem.

Har hemma har vi nu tre små godingar och i morgon kommer fler, skall bli så kul att träffa de små och deras hussar/mattar.

Men nu skall jag ta och sluta mina blå.

Ha en god natt, och bjuder på ESMU 3 Solbergagymnasiet's version av Forever Young.

onsdag 7 november 2012

Mållös av 80 talet

Vilken tur att inte munnen sitter på fingrarna, då hade det blivit en lång tystnad här på bloggen.
Nyss hemkommen från jobbet som idag bestod av en konsert, och restaurang besök.

Musikshowen vi såg stod estet musik för, samt en utställning av estet bild. Vilka fantastiska konstverk man blir helt tagen, av den enorma talang ungdomarna besitter.
Efter att vi frossat i fin konst, fick vi ta plats framför scenen. En lärare berättade om det arbete eleverna gjort och för att korta ner lite ALLT har dom gjort som har med att bygga upp en show. Lärarna har agerat bollplank men stått med händerna på ryggen och låtit ungdomarna utforma det hela.

Jag trodde mej veta vad grabben pysslat med men inser att jag egentligen inget visste. Mållös ja!
Mellan varje låt visas en film som självklart har temat 80 tal, jag som inget vet om film mm. Kan bara föreställa mej vilken tid det tar att redigera och klippa för att få det att passa in med olika musik och det som sägs, sedan fotade han och gjorde i ordning det foto montaget som blev affischen. ( Han deltog ju även på scenen och spelade förståss. )

Sedan kommer vi till höjd punkten musiken, känner att medans jag sitter här och skriver bränner tårarna lite. Har idag fått höra den absolut bästa version av Forever Young "Alphaville" jag hört. Sången och kompositionen av musiken var mer än magisk. Sedan var det en härlig blandning av rock och pop, våra grabbar på jobbet var super nöjda och ville nog gärna gå och titta igen :)

Som mamma är jag så stolt att jag spricker, inte bara av min egna talang utan av hela gänget. Vilket underbart gäng.

Skulle gärna bjudit er på F Y versionen men blev så tagen att jag missade att filma, så jag hoppas kunna återkomma med den. Bjuder istället på en bild av den fina affischen.


Var i tvivel men tänk vad bra det blev.

Ja ibland förvånas man verkligen över att det faktiskt blir bra till slut, skall inte påstå att jag är den mest aktiva i politik. Men vill väl ändå hålla lite koll, och den vändningen som valet i USA tog känns faktiskt väldigt bra.
Än en gång segrar hjärta. Nästan så jag tror att även amerikanarna börjar smått inse att man kommer lite längre på att vara ödmjuk istället för att köra över allt och alla i sin jakt på evig lycka. Så...

Grattis till valsegern Barack Obama och grattis till USA för rätt man på rätt plats!

Idag får Yes vara hemma, vi skall nämligen på konsert hela gänget :) Kommer självklart rapportera mer om det.

Ha en underbar dag, bjuder på en låt ;)


tisdag 6 november 2012

En liten sorglig historia!

Som de flesta vet så har vi ju en underbart vacker han hund, och just det är bara en bonus. Men han är också en fantastisk viltfinnare och en pålitlig jakthund. Brukar beskriva honom som " snäll som dagen är lång" det anser jag säger allt.
Men han gillar inte människor, han är inte arg eller morrar eller på något annat sätt farlig. Men han litar inte på dom, jätte tråkigt tycker jag/vi. Men till saken hör att detta är inte ett medfött dåligt psyke, utan han har blivit utsatt. Är ju så att det finns människor som inte är godhjärtade och tyvärr har en sådan lämnat djupa ärr i min/ vår vackre Yes.
Detta spelar ju egentligen ingen roll för han jagar som en gud, och har på sin första provstart erövrat ett 1 ukl utan att vi har lagt ner massor av tid och pengar på dyra träningar.
Men saken är ju att det är kul att kunna gå på utställning och visa upp denna skönhet också, därför har projekt återbygga tillit till människor börjat. Han är numera en LSS hund, han kommer att vara med mej på jobbet där han kommer att vare sig han vill eller inte vara tvungen att umgås med människor. Och detta är ju bara snälla människor, han har idag gjort sin första arbetsdag. Och jag är stolt mycket stolt!

Bjuder på ett par bilder från dagen. Sedan kommer en låt som jag dedikerar till Yes....och ni som känner honom förstår varför!

Så här tråkigt är det att jobba!
Ute jobb var roligare, här med min kollegas valp.



söndag 4 november 2012

Flock ökning

Ja nu är vi hemma i de Värmländska skogarna igen. Och med oss fick vi en bonus vovve, lilla söta glada Daisy. Som vanligt uteblev hurra ropen från övriga flocken, och även från Dasiy's sida.
Men nu kommer det vara ordning på torpet, för Daisy lär och valla i ordning på svartingarna :)

Fick ett trevligt mail idag, en hälsning från vår sydligaste avkomma.
Han växer och utvecklas för varje dag, och nu har även matte börjat läsa för jägarexamen. Är som det brukar man blir biten. Vi önskar matte lycka till och med så engagerande ägare lär det bli fågel på bordet i Malmö i framtiden.

Ha nu en härlig kväll, bjuder på ett par fina bilder.
Avalonian's Caliber "Casper"



lördag 3 november 2012

Mätt o go

I morse styrde vi kosan mot Ullared, börjar nästan tro att min käre man börjar uppskatta Sveriges varuhus :-) nämligen andra gången sen i höst. Nu var det julklappar i focus, fast tyvärr blev det andra människor som hamnade där. En timme i kassakö....
När vi väl anlände Borås, låg mitt focus på MAT. Nu har vi fått vårt fina rum och även en god middag med lite rött. Och focus är nu på " så mycket bättre" och än en gång blir jag lite tårögd av ( Miss Li )

I morgon är det nya focus, men det berättar jag om då.
Ha en fin kväll.

Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc

fredag 2 november 2012

Helg igen!

Vart tar veckorna vägen??? Tyckte det nyss var måndag!
I kväll är det privatchaffis på schemat, skall bli kul. Grabben och kompisar skall på Halloween fest, och utklädda till tänderna lär de vara. I morgon åker jag och gubben neråt i landet, blir en hotell övernattning och lite shopping samt att dottern skall få vinterdäcken monterade. Med oss hem skall vi även ha med Daisy som skall vara hos oss medan dottern gör sin VFU, blir skönt för Daisy att slippa vara ensam så länge om dagarna.
Och himla kul för oss att få gosa med lilla Puli :)

Nej nu skall jag köra första vändan, ha en härlig kväll.
Bjuder på en söt bild av Daisy, blir nog några nyare efter att hon kommit hit.

Daisy 3 månader

Sötnosen :)

torsdag 1 november 2012

Mörkret

Det värsta med att dra tillbaka klockan är att det blir så fort mörkt på eftermiddagarna. Men samtidigt är det lite mysigt, fast bara lite. Det värsta är att snubbla runt på promenaderna, och jag blir rätt trött av mörker. Denna tid är den värsta innan allt lyser vitt av snö :) Jag hoppas att vi får vinter i år, jag vill kunna ta på skidor och ta en tur. Eftersom mina skidkunskaper är urusla måste jag träna och träna, men i fjol fick vi snö så vi hann med två turer :( långt ifrån tillräckligt.
Men innan dess skall jag stå ut med detta fruktansvärda mörker.
I morgon är det sista arbetsdagen, och vi skall ut på äventyr. Grabbarna har idag varit uppspelta inför vad som väntar, även vi personal är lite förväntansfulla ;) Sedan kommer en helg innehållande en hel del som vanligt.
Nej nu skall jag ta mina svartingar och ge mej ut i mörkret.

Ha en fin kväll, bjuder på en låt, som jag verkligen släppte lös till under sista delen av 80 talet :)