torsdag 31 maj 2012

Sounds like music...

Då har jag njutit av Solbergagymnasiets esmu2 's konsert. En varierad konsert med allt från medley till rock, soul och blues och visst lyckades de även klämma in lite hiphop :-)
Grabben hade dagen till ära färgat sig turkos i håret. Mina favoriter var Paramore, Robin Williams, eller jag tar tillbaka det för allt var kalas bra.
Just nu sitter jag i bilen och väntar tills de roddat klart, och röjt ur lokalen. Måste ju erkänna att jag är mäkta stolt över min grabb, och även de andra i hans klass. Fick ett glatt d samtal från dottern idag också, och hon har blivit godkänd på sina sluttentor. Alltså nått bra har jag gjort med ungarna :-)
Ha nu en fantastisk kväll, själv kommer jag somna med ett stort leende nynnande på "Let me entertain you"

Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc

onsdag 30 maj 2012

Allergi?

Min förskylning som nu inte längre är belastad med feber men likt förbenat är jag tätt och snuvig och eländig. Och jag har aldrig reagerat på pollen od. men nu tror jag att jag måste sälla mej till skaran tillfälligt pollenöverkänslig. Är trött, ögon som är geggiga och en näsa som ömsom rinner ömsom tätt, nyser utan anledning vilket jag aldrig gör annars. Men jag är inte sjuk känner mej inte sjuk utan är bara dessa symtom, "bara" menar inte att vara allergisk är bara. Men jag tillhör inte heller de värst drabbade, utan är nog bara mest förbryllad över att känna så här. 
Men men om det inte är oftare än var 44:de sommar så kan jag står ut ;)

Nej nu skall jag ta och gå ut med lite hundar, Eya börjar bli tung och vill helst bara ligga och lata sig. Är glad att jag klippt bort allt hår, även om hon ser konstig ut hårlös så är hon faktiskt rätt söt.

Ha en fin kväll, bjuder på en bild som grabben tagit.

måndag 28 maj 2012

Varmt, varmt....kallt

Idag har man fått frysa lite igen, får ju hoppas att vi kan få lite fler varma härliga dagar. Känns lite som att jag blev lurad på konfekten med tanke på att jag blev sjuk.
Idag efter jobbet fortsatte jag måla lite, denna gången var det ytterdörren som fick lite ny svart färg på sig. Tänk vad lite färg kan göra. Gammalt ser nytt ut fult blir fint osv. 
Nu är jag färdig med pyssel för idag, nu skall jag goa ner mej i soffan och lata mej lite innan det är dags för skönhetssömn ;)
Just det jag bjuder även på mina kunskaper om vin ;) Så ni har facit om vilket som passar bäst till mat och övrigt.
"Jag som är lite kunnig när det gäller vin har några tips som jag tänkte dela med mig av. Först och främst skiljer man på röda och vita viner: Lättast skiljer man dessa båda vintyper ifrån varandra om man skvalpar ut en skvätt på en vit bordduk. Det vin, som lämnar en lila fläck efter sig, är ett rödvin.
Riktiga kännare kan på bara smaken avgöra om vinet är vitt eller rött. De vita vinerna smakar ......i... regel ättika medan de röda smakar stämpelfärg.
Man kan alltså genom att suga på en vanlig kontorsstämpel och sedan jämföra smaken med ett vin, konstatera om detta är rött eller inte.
Till fiskrätter, såsom fiskbullar och matjessill föredrar de flesta vitt vin, medan man till kötträtter såsom falukorv och sylta bör ta ett rött vin.
Portvin är ett vin som man serverar i porten. Har man inte någon port, kan man bjuda på det i trappuppgången eller i hissen.
När man serverar torra viner bör man se till att det inte är tvärdrag eller att någon av gästerna råkar nysa, ty i sådana fall dammar vinet omkring i lägenheten. När man serverar ett torrt vin är det därför lämpligt att ha en dammsugare i beredskap.
Om man själv ska bära hem sina flaskor från systembolaget gör man klokt i att köpa ett lättvin, så man inte får för mycket att kånka på.
Till vilt bör man välja något vildvin, medan man till grillat och annat vidbränt kött serverar brännvin. Renstek sköljer man ner med renat."

Ha en fin kväll, bjuder på en låt som orginalt är av Kate Bush, men gillar denna också :)


söndag 27 maj 2012

Pippi på Foppa

Idag har även flitets lampa lyst. Passade på att måla väggen, och fortsatt dekoreringen :-)
Det är en del rot men det blir snart borta, för nu dröjer det inte förrän taket är klart. Andra hälften är nu riven. Och jag har sagt det tidigare, men är fräck nog att säga det igen..... Jäklar va bra det kommer bli. ;-)
Ha nu en fortsatt underbar kväll, här blir det snart grillad filé med potatisgratäng.


Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc

Grattis!

Till alla er mödrar där ute! Hoppas ni får en fantastisk dag.
Själv skall jag njuta dagen med att fortsätta greja på gården, dock blir det T-shirt idag ajajaj vad jag brände mina axlar igår. Nåja hör sol och sommar till :)
Så mina vänner ha en underbar dag.


lördag 26 maj 2012

Pyssel

Idag har jag planterat, och tänk va bra att jag hade några gamla "foppa" tofflor. Blev rätt mysigt, får jag hoppas blommorna trivs.
Nu blir det en dusch av modell kallare, och ett besök till mor och far.
Ha en fin dag.

Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc

fredag 25 maj 2012

Slaven

Ja då är han på plats, har ju under många år haft hjälp av mina fyrbenta islänningar. Men eftersom jag har paus från hästeriet, får jag skaffa bensin slav.
I morgon blir det premiär turen.
Ha nu en fin kväll.

Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc

torsdag 24 maj 2012

Tävling!

Ja då har vi tävling igen!
Även detta är en Facebook tävling, men för att inte göra er utan Facebook ledsna kommer även ni få chansen!
Ni bidrar genom att på en kommentar gissa antalet valpar och fördelningen "hanar/tikar"
Eya's kulle beräknas till ca den 11/6 och bilden är från idag 2,5 vecka innan valpning.
Vinsten är ett kombihalsband i valfri färg.
Lycka till
"Ni som har Facebook kan följa länken och bidraget räknas inte om ni inte även gillar AvalonianS sida"
Länk >>>>

onsdag 23 maj 2012

Värme och päls

Är lite i valet och kvalet på om jag skall helraka Eya, med tanke på den stundande valpningen och hennes enorma päls. Om det finns någon där ute som kan ge mej råd i hur ni brukar göra, har bara haft vinter valpar och då har ju päls varit bra. Nå ja har lite tid på mej att fundera. Febern börjar sakta gå neråt men jag är inte feberfri ännu :( Hundarna tycker detta är super tråkigt, de får en och en gå ut och göra från sig medans jag sitter på bron och väntar. Idag har solen varit extremt varm, så jag blev lite röd på armen när jag väntade ut mina hundar. På fredag skall vi iväg och hämta hem vår nya slav :) skall bli härligt med en slav i huset!
Ha nu en fin kväll, bjuder på en låt :)

tisdag 22 maj 2012

Kul!

Är hemma och sjuk, har nu snart sovit i ett dygn. Men det är i stort sett dej jag orkar, har tagit mej en låååång promenad till postlådan. Och jag blev både glad och överraskad, kan ibland känna att jag har lust att strunta i hunderiet särskilt när man råkar ut för elaka tungor och missunnsamhet. Men då det ramlar in bevis på att vi har bra förutsättningar ökar kamplusten. Och idag kom en liten sådan påminnelse :)
Nu skall jag gå tillbaka i rygg läge och hoppas på att jag snabbt är på benen igen, men jag bjuder på en bild på min lilla glädje. Och ni som inte kan glädjas utan måste fara med skitsnack, hoppas ni någongång inser vad patetiska ni faktiskt är!
Till er som kan glädjas åt andra ha en underbar kväll :)


måndag 21 maj 2012

Bortom borta!

Ja så känner jag mej, vädret är så fantastiskt och jag mår som utsketen äppelmos :(
Har en hals som bestämt sig för att bränna värre än solen, och en nästa som sprungit läck. Men jag har fint väder och det är varmt, och jag är varm. Nog är det bra tokigt, att det aldrig går att få vara nöjd. Äsch som tur går det över är nog säkert en chockad kropp som tolkar solens värme som plötslig feber, och väljer att tillsätta förskylningssymtom i brist på annat.
Nu skall jag ta och plocka lite, tänk att det alltid är nått.
Ha nu en varm kväll, bjuder på en låt

Snabbis!

En liten uppdatering innan jag åker på jobbet, blev sent i går och jag vart lite för trött för att sätta mej vid datorn.
Men dag två av apportkursen ledde till flera framgångar, det är så kul varje gång att se när poletten trillar ner. Skall bli spännande till nästa tillfälle och se om framstegen fortsatt.
Efter kursen blev det gjutning, och nu är plintar på plats för projekt Casa Gläntan ;)

Ha nu en solig måndag, bjuder på gläntan.




lördag 19 maj 2012

Kanon dag!

Då har vi avverkat dag 1 av apport kursen, och alla hundar har gjort framsteg. Så när sista kursen är här kommer vi ha nya fullfjädrade apportörer som är redo att fajtas i Ökl/Ak ;)
Vi ha ätit gott druckit gott och även tagit de första grävtagen för stugbygget, nu blir Där Nole även en semester ort. Men det är så kul att kunna kombinera nytta nöje och vänskap.
Ha nu en underbar kväll, bjuder på två bilder.
Vi vill också vara med!!!

Första grävtagen för casa gläntan :)

fredag 18 maj 2012

Välkomna!

Vi hälsar både tvåbenta och fyrbenta välkomna till AvalonianS.
Nu kan alla njuta av en natts god sömn och lärorika dagar, vi utökar hela tiden våra kunskaper och det vi inte kan själva bjuder vi in andra experter till.
Denna helgen kör vi apportkurs steg 1. Och det är nu på väg deltagare från öst och syd.
Nu skall jag ta och förbereda Römmegröt som vi skall ha som lite kvällsvickning.
Ha  nu en underbar kväll, bjuder på en bild från boendet!


torsdag 17 maj 2012

17: maj

Önskar alla mina norska vänner ett stort grattis på dagen!


Här hemma blir det en dag med förberedelser, hade tänkt jag skulle ta och städa och tvätta samt träna och även försöka hinna baka lite. Skall ge mej i kast med "Rose-Maries kaka", en mycket enkel men väldigt god kaka. Men min första och största utmaning blir ändå tvättkorgen, inte för att klaga men dottern har ju som sagt varit hemma i en vecka nu. Och tvätt mängden har ökat till minst det dubbla.....Men hon skall ha en eloge för hon har denna vecka inte bara pluggat till tenta utan hon har även gjort sin introduktion inför sommarjobbet. Hon kommer jobba på ett vårdhem och ta hand om våra gamla. Grabben har även han fixat ett sommarjobb det är nog det häftigaste sommarjobbet man kan få, inte så mycket betalt men jag tror han kommer få minnen för livet. Läs mer om det häftiga jobbet här >>>
Det är sånt här som gör en morsa stolt, duktiga ungdomar som faktiskt tar ansvar och vågar, vill och bidrar. Och ja jag kanske skryter om mina ungar, men med all rätt. De är inte perfekta men de gör så gott de kan och de tar ansvar, glider inte runt på en räkmacka utan kämpar sig till det de vill. Här hemma serverar vi inget på silverfat, om de vill ha något så har de lärt sig att kämpa för det. Om det är något jag föraktar så är det människor som curlar sina barn, lär dem ansvar istället. Är övertygad om att ingen mår dåligt över att stå till svars för sig själv, lära sig av misstag, vara ödmjuk, göra bort sig, resa sig och inse att ingen är bättre än någon annan.


En liten hyllning till mina halvnorska barn på 17 maj!
Ha nu en härlig dag, fira med motta. 

onsdag 16 maj 2012

Helg!

Nu är det lååång helg! I morgon är det kristiflax och jag har sillioner saker att göra, fast jag vet att jag kommer säkert inte få gjort dem...För nu har jag kommit igång med träningen och då av nån anledning är det mycket roligare och jag lägger hellre tid på de.
På lördag och söndag kommer vi ha apportkurs, så nu håller vi tummarna för fint väder.

Ha nu en härlig onsdagskväll, bjuder på en låt...helt suverän.


tisdag 15 maj 2012

Kortvecka!

En dag arbetsdag kvar sedan en härlig ledighet. I går var jag på ett annat jobb där jag skall vara under sommaren. Eftersom jag tar min semester under hösten skall jag gå in som en resurs på ett boende, vilket jag kommer stortrivas med 9-15 varje vardag. De boende känner jag så det är ju bara en bonus.

Kvällen blev sen igår varpå jag prioriterade lite sömn istället för bloggen. Idag har jag varit på rätt ställe och vi har haft en toppen dag med mycket skratt och tokigheter. Tänk vilken lyx jag har som faktiskt få betalt för att ha barnasinnet intakt ;)
Nu har jag nyss kommit in efter en härlig träningstur, men huvva va sliten ja blev idag. Men nu skall jag snart ta ett varv med de två sista hundarna, dock en lugn tur. I morgon lär jag få inskaffa compede, för min ena häl är nu jättetrasig. No shit!!!! Har inte vågat titta hur det ser ut ännu, tackar mina endorfiner!
Nej nu har jag gnällt nog för i dag, ha en fin kväll bjuder självklart på en låt!

söndag 13 maj 2012

Fortskrider!

Ja det blir nog tak så småningom är en hel del pyssel, det gamla skall bort och det behövs riktas och på med nytt. Som sagt min höjdrädsla gör att jag beundrar projektet från marken, är sådan att jag hissnar när jag ser höjder på tv t.o.m. Huvva!
Själv har jag tagit lite drygt 11 km träning idag, körde hälften PW och hälften gång. Räknar med att bli stel i morgon för nu var det en god stund sedan jag pressade kroppen. Men tänk att det kan vara så skönt med stumma mjölksyre muskler. :)
Ja ska iaf vara i toppform till hösten igen!
Ha nu en solig dag, bjuder på en bild från projekt takbyte!

lördag 12 maj 2012

Sol, vind inget vatten!

Ja då klarar inte familjen att låta bli att hitta projekt, eller rättare sagt utöka ett nästan färdigt projekt.
Vårt fina härbre som vi fixat i invändigt skall även få en ansiktslyftning utvändigt, för skall vi inreda övervåningen måste vi nämligen byta taket. Och med det fina invändiga resultat så insåg vi att det är bara att köra!
Denna byggnad är inte lika gammal som själva huset skiljer ca 100 år om man skall gå efter byggtekniken. Och 1800 tal är nog så gammalt. Bjuder på ett par bilder av vad jag har fraktat samt byggställningen som vi gjort och med tanke på min höjd rädsla så stannar jag på marken resten av tiden och plockar skräpet.
Ha nu en fin dag!


fredag 11 maj 2012

Irriterad!

Ja det kan man bli ibland, och så är det!
Bäst jag avslutar här annars kanske jag skriver något jag ångrar :/
Ha nu en fin fin kväll. Bjuder på ett citat av Tim Hansel " Behov är förandringens författare"


torsdag 10 maj 2012

Det artar sig!

Idag blir en sådan dag då det ramlar in inlägg :)
Men när det händer saker vill jag gärna dela med mej. Det finns så många underbara som gläds med oss och er vill vi självklart dela det roliga med.
Idag har jag börjat inreda har lite mattor och små fix kvar. Men bra blir det och jag är säker på att ni kommer trivas.
Bjuder självklart på lite bilder.

Matplats

Gröna delen

Rosa delen

På pälsad

Haha, grabben är ute med hundar. Hittar man inte mössan får man improvisera. :-D

Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc

Trôk väder :(

Nu är jag så trött på att det är kallt, och när jag är trött på det då är det illa....även de dära blöta som stönar sig med att komma kan gott hålla upp.
I dag har vi haft ute dag på jobbet, trädgårdsarbete stod på listan. Blir så glad av att de är så duktiga, idag hittade jag även nyckeln till en av killarna och järnspikarns vad han jobba på :)
Sedan hade jag en välförtjänt massagetimme, kan ni tro det var skönt.
Nu håller jag på och planerar lite inför de kommande kurserna, skall bli så kul att dra igång med apportträning.
Ha nu en varm kväll bjuder på en låt.




onsdag 9 maj 2012

Lillördá

Regnet har kommit i jämn stril hela dagen, och idag har jag gjort något som ingen inte ens jag kunde drömma om att jag skulle göra. Har delat och planterat om Tagetes, ja ni hörde/ läste rätt. Jag har grejsat med blommor,   men är man på jobb så är man. Vi sådde för en tid sedan massor med Tagetes av frön som samlades in under hösten, de har kommit som bara de. Så vi skall plantera ut dem sedan och det som blir kvar säljer vi till anhöriga och oss själva ;) Så jag har varit och köpt krukor idag...

Lite info om Eya och eventuella valpar, förra veckan vid palpation kände jag ett litet pärlband av fosterblåsor. Och har även sett den berömda strängen vid flertalet tillfällen, så om inget oväntad händer föds det nog
Avalonian's D-kull runt den 11/6.
Ni som är intresserade av härliga vackra jakthundar, och som jagar eller är aktiva jaktprovsdeltagare är välkomna att höra av sig.  Bjuder här på stamtavlan, som har coi 0% och en härlig blandning av tyska, franska, amerikanska samt nordiska linjer. 

N18575/08 SB
Finnvola's Birk
DK11406/2007
Whiskey River's Lucky Luke
AKSCBSR21441403
Rice Creek's Jesse James
AKCSBSR12433907
Tomar's Wild Rose
N10699/06
Finnvola's Lilly
DK03165/2002 SB
Åens Outlaw
DK12941/2000 SB
Åens Kalle Kluivert
DK07153/99
Åens Erica
N04750/03
Finnvola's Tiri Ii
S15945/2001 SB
Gordvalls Echo
N05962/95
Finnvola's Fröya
S27493/2006 SB
Mountaineer's Eya
VDHDGSZ02/1723 SB
Tarock's Lycos
VDHDPSZ1/92 SB
Tarock's Brilliant
DPSZ33/87
Black Devil's Quasimodo
LOF18694
Belfleur Des Pierres Du Jour
VDHDGSZ98/1318
Tarock's Gianna
LOF023062/03813
Flambo Du Deldo
VDHDPSZ171/89
Tarock's Alpha
S31308/2000 SB
Mountaineer's Artemis
LOF026456/04562
Jagger Des Pierres Du Jour
HHSB1675487
Gaidheal Ruairi'n Tartair
LOF023065/04313
Fancy Pearl Du Deldo
S18050/97 SB
Ekdalens Chanel
N23848/93 SB
Rörosvidda's Tott
S26812/93 SB
Oakdale's Miss Sheila

tisdag 8 maj 2012

Helt slut!

Ja den där shoppingen sög ur all musten ur mej igår vill jag lova. Men jag fick med allt jag skulle ha på listan, och som vanligt när man åker på Ikea så blir det lite bonus artiklar. Eller inträde om man så önskar ;)
Förhoppningsvis kan jag bjuda på lite bilder efter helgen, tänka att veckorna bara susar förbi.
I går satt jag och skrev en motion, insåg att jag är rätt bra på att komma på förbättringar och konkreta lösningar. Alltid kul att hitta nya förmågor som legat i dunkel, vem vet det kanske bor en debattör i mej ;)
Vädret detta stora dilemma, visst vi har sol men denna jäkla blåst driver mej till vansinne! Jag är en rätt varm tempurerad person men jag håller på att frysa ihjäl... Iche brra.....
Nepp hepp hjärnsläpp nu skall här ordnas med lite kvällsmat till mina svartingar, en kort skit prommis, sedan in till stan och hämta hem grabben.
Ni som bor i närheten eller är på besök i närheten är välkomna till Arvika och Ritz den 31/5 1900, då har estet 2:orna konsert. Rycktet säger att det blir bra väldigt bra! Så har ni inget för er låt er underhållas av ett gäng begåvningar.
Ha nu en fin kväll och jag bjuder självklart på lite underhållning.


måndag 7 maj 2012

Ny vecka!

Och vilken vecka den börjar med en dagstripp till Ikea med jobbet. Inte fel att shoppa på arbetstid ;) Nåja det är lite ansvar också...
Gårdagen bestod av lite go fika och firande av Alex, sedan blev det markägarmöte som jaktlaget bjöd in till, med ett föredrag om viltskador. Var väldigt intressant, men för oss som inte lever av vår skog utan är mer hobby ägare är det lite svårt att förstå och uppskatta värden i rena pengar som försvinner pga. viltskador på virket. Men föreläsaren var en engagerad man med kunskap, och sånt är alltid kul att få ta en del av. Jag tycker det är så härligt med eldsjälar som verkligen går in för att lära mer och sedan förmedla den kunskapen de erövrat genom en livstids lärande.
Den slutsats som jag kom fram till var att jägarna är oerhört viktiga för att hålla en balanserad nivå på älgstammarna, för de förstör stora värden för skogsägarna. Älgen förstör massor med virke genom betning/fäjning någon statlig ersättning utgår inte, som det gör vid tex. rovdjurs angrepp. Här fick markägarna nyttiga tips på hur man kan gå tillväga för att skydda sina stammar. Detta nätverket som startas för skyddande mot viltskador har en hemsida som jag länkar till. Går in och läs är faktiskt intressant :)
Nätverket mot viltskador
Ha nu en fin dag, bjuder på en bild från resan till Fellesutställningen ;)


lördag 5 maj 2012

Mer succé!

Vi hade tidigt bestämt att vi inte skulle på fler utställningar eftersom vi tänkte vänta tills vi kunde ställa i jaktklass. Men när goda vänner ringde och undrade om vi kanske skulle ställa då kunde vi inte låta bli. Sagt och gjort, vilket vi inte ångrar.
Åens II Yes Excl ukl, 2 ukk
Avalonian's Bibi "Bianca" Excl ak, 3 akk
Avalonain's Beisla Excl b/j kl, CK 3b/jkk oplac Btkl
Avalonian's Buffy Excl ak, CK 1 akk, 3 Btkl
Många hundar var det, och en lång dag blev det tog faktiskt ett par timmar innan kroppen tinade upp i bilen på väg hem.
Vill tacka våra valpköpare som faktiskt gör ett fantastiskt arbete och lägger ner tid på hundarna, utan er hade inte vi varit där vi är.
Ha nu en härlig kväll, bjuder på en glad låt ;)



fredag 4 maj 2012

Fredag :)

Nu är det helg igen! Och lite står på schemat, i morgon styr vi kosan västerut. Vi skall umgås med goda vänner i samband med lite hund aktivitet :) Beisla, Buffy och Yes skall även få sig en bedömning i skönhet, i morgon är det Beislas husse som gör premiär i ringen, även gubben skall få ranta runt i ringen i morgon ;) Jag skall också dra ett strå till stacken, Bianca skall visas även hon. Med andra ord är det tre B-tjejer med på fellesutställningen i Övrevolls travbana i morgon. Och vad det gäller mina monster så skall jag snart dra igång med lite pälsputs, eller om jag skall vara helt ärlig reda ut ett par pälstroll.
Hoppas att ni har en trevlig kväll, bjuder på en låt!

torsdag 3 maj 2012

Tjosan!

Nu skall jag erkänna att jag har helt glömt bort bloggen. Men jag har en stor anledning. Vi har haft en späckad eftermiddag, dottern har bakat feta fyllda gifflar och go fika. Så nu skall vi strax mysa oss med fika och hurra för.......

Sonen Alexander som fyller 18 år idag.

Dagen till ära bjuder jag självklart på ett litet musikstycke! Han spelar här piano vilket han började med två veckor innan detta filmades. Låter säkert som skryt men själv gick jag i lära på piano och vet vad svårt det är, eftersom jag endast bemästrar gubbennoa ;)
Ha en underbar kväll.



onsdag 2 maj 2012

Finn två fel!

Klockan är kvart i sex och jag sitter ute och njuter av solen. Då upptäcker jag två något missanpassade föremål. Det tråkiga är att de knappt blivit använda under vintern.
Men det är nu historia.
Nu skall vi ta och fylla bukarna med lite grillat.
Ha en solig kväll.


Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc

tisdag 1 maj 2012

Första Maj

Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc
-
Idag har vi haft en härlig dagvned goda vänner. Vi ägnade först massor av tid i skyttesimulator, och nu får stön käringen kasta in handduken. Jag är vänsterskytt! Visst jag träffar med höger, men mycket mer med vänster. Samt att det går fortare och mer stabilt.
Efter skyttet avnjöt vi lite go fika, och kosade oss i fin vädret.
Ha nu en fin första maj.
Skickat från min Sony Ericsson Xperia arc